Nu ook archief Bavinck online

Meldden we eerder dat het archief en de bibliografie van dr. A. Kuyper (1837-1920) en de bibliografie van dr. H. Bavinck (1854-1921) online gezet waren, nu staat ook het archief van dr. Bavinck geheel online.

Dr. A. Kuyper (1837-1920) en dr. H. Bavinck (1854-1921).

Het bijzondere van dit project van het Neo-Calvinism Research Institute is, dat niet alleen slechts lijsten van door de genoemde theologen geschreven boeken (in de bibliografie├źn) en lijsten van archiefstukken worden weergegeven, maar dat deze in de meeste gevallen ook zijn gescand, zodat de inhoud ervan meteen kan worden geraadpleegd.

(We hebben in de onderstaande link het nu gereedgekomen archiefgedeelte van Bavinck ‘open‘ gezet. Door op de mogelijkheden bovenaan de hoofdpagina te klikken kan men echter elk gewenst gedeelte actief maken.)

Naar de complete archieven en bibliografie├źn van Kuyper en Bavinck >