Kuypertentoonstelling op een bassischool (2)

( < Naar deel 1 ) – In april 1988 werd op de toenmalige Gereformeerde Basisschool in het Noord-Groningse Uithuizermeeden een dubbeltentoonstelling gehouden na een onderwijsproject over ‘Leven en Werken in de negentiende eeuw’.

Een deel van de Kuypertentoonstelling.

Een van de twee tentoonstellingen betrof een presentatie over leven en werk van dr. A. Kuyper (1837-1920), waarvoor tentoonstellingsmateriaal geleend kon worden van de Vrije Universiteit te Amsterdam en van het inmiddels verdwenen theologisch antiquariaat T. Wever te Franeker.

Ten behoeve van de vele kijkers werd ook een catalogus samengesteld, die we hier curiositeitshalve publiceren, samen met enkele foto’s van de tentoonstelling.

De catalogus van de Kuypertentoonstelling > 

Een deel van de tentoonstelling.
Een deel van de tentoonstelling.
Een deel van de tentoonstelling.